Kunder

Sveriges Television (SVT) erbjuder ett utbud som engagerar, underhåller och berikar – för alla åldrar och intressen. En stor del av det som sänds produceras av externa företag. Hildurs är ett av företagen.
Sveriges Radio (SR), en public service plattform som sänder högkvalitativa produktioner, dokumentärer, drama, underhållning och nyheter. En stor del av det som sänds produceras av externa företag. Hildurs är ett av företagen.

 

SIFA Stockholms intensivsvenska för akademiker bedriver utbildning för ekonomer, jurister, ingenjörer och lärare. Med SIFA läser eleverna kvalificerade kurser på svenska – allt för att snabbt komma ut på den svenska arbetsmarknaden. Hildurs har fått förmånen att berätta om SIFA och deras elever.
VASAKRONAN är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd som omfattar 173 fastigheter och en total area om 2,3 miljoner kvadratmeter. Hildurs producerar ljudmaterial till utställningar om hur städer utvecklas och växer.
 
BIG BABY är ett av Sveriges ledande babybutiker. I år öppnas butiker i Göteborg och Malmö. Sedan tre år samarbetar vi kring rörligt material. Vi gör reklamfilm om BROMMAPAPPAN och låter BARNMORSKAN KARIN ge tips till nyblivna föräldrar.

.

LIVIHOP är en av Sveriges största leverantör av personlig assistens till klienter med funktionella variationer. Hildurs har just inlett ett samarbete och ser fram emot att berätta alla historier om aktiviteten.
EGovlab är en institution där man arbetar för inkluderande styrning. EGovlab stödjer och utför forskning, visualiserar inverkan av Europeiska regeringars utveckling av informations och kommunikationsteknik. Målet är integration, öppenhet, effektivitet, management och
en öppen förändringshantering . 
STOCKHOLMS UNIVERSITET (SU) en av Europas ledande institutioner för högre utbildning och forskning inom humanvetenskap och naturvetenskap. ANEKDOT – bildningspodden är välkänt digitalt bildningsmagasin med Vitterhetsakademins och SU:s humanistiska fakultets som avsändare. Hildurs ger dramatiserar och ger röst åt Anekdot.
Scroll to Top